woensdag 2 juli 2014

Nepjarigen met nepbloemen en nepijsjes


Zo vlak voor de zomervakantie is het druk. Naast de vaste dingen willen onze oudsten ook graag nog trakteren in de groepen waar ze het hele schooljaar mee in de klas hebben gezeten. 

Elke was duidelijk met wat ze wilde (meisje hè ;-). Ze wilde op een ijsje trakteren én op iets wat de kinderen mee naar huis konden nemen. Lang leve pinterest want daar kwam ik de bloemetjes van Liv tegen!
In het blaadje zitten de zaadjes, in het bekertje de watjes waar ze op gezaaid kunnen worden en achterop de bloem staat de beschrijving van het hoe en wat. Kan niet mislukken zou je denken..
Leuk om te maken maar doe het niet op de laatste avond want dan kan het wel eens laat worden...

Teun en Hidde trakteerden op nepijsjes, dat past wel weer bij een nepverjaardag dachten we. We maakten cakejes en deden die in een ijsbakje. Die kunnen gewoon mee in de oven. Vlaggetje erop i.p.v. versiering want daar houden de jongens niet zo van, dat is meer voor meisjes vinden ze..

En nu tellen we af, nog maar 2 nachtjes slapen want dan is het wel écht 

V A K A N T I E!!

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke traktaties! Nog even veel werk zo voor de vakantie! Hele fijne vakantie alvast! En gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha wat leuk! Wij hadden ook een nepjarige (midden in de vakantie jarig).
  Zij trakteerde onze welbekende watermelon slush (http://ikookgewoon.blogspot.nl/2014/06/watermelon-slush.html) Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke traktaties! Heerlijk voor jullie al vakantie (vandaag laatste dag, denk ik zo?). Wij mogen nog 2 weken.... gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)