dinsdag 8 oktober 2013

De keus van de jongensHet is rustig hier op het blog maar zeker niet in het gezin. Tjee, wat een drukte met zwemles, gym, voetbal, huiswerk, speelafspraakjes, ritjes naar de Taaltrein en alles wat er nog tussendoor komt...wel heel leuk hoor maar ik mis het wel dat ik bijna geen tijd heb om eens rustig achter de naaimachine te zitten of om een blogje te maken.

Zo werd deze zomer een meisje geboren waar ik nog steeds niets voor had gemaakt en dat voelde niet goed. Op een woensdagmiddag pakte eindelijk de stofjes erbij die ik bedacht had voor het te maken jurkje. Tot de jongens zich over de stofjes gingen buigen en unaniem deze combinatie kozen. Streepjes aan de buitenkant, effen blauw als voering. Een goede keus die ik zelf niet had bedacht.
Met een papierpons maakte ik de vlindertjes van flockfolie. Dat bedacht ík dan weer helemaal zelf.

patroon: Knippie baby 2003
stof: ikea


6 opmerkingen:

 1. En het resultaat is een heel lief jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede smaak, de kindjes!! Mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel lief, en een goede smaak hebben die heren van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk geworden!!! Het is inderdaad erg lastig om de tijd te vinden tussen het regelen van alles voor het gezin en je 'eigen' tijd, héél herkenbaar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het viel me idd op dat je de laatste tijd weinig aan nasirn toekwam. Maar deze is weer leuk. Ik heb dezelfde pons en gebruik de vlinders zo ook vaak.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)