donderdag 18 november 2010

kringloopvondst en wachten...


Al bijna 3 weken geleden heb ik voor het laatst mijn naaimachine aangeraakt. En dat is voor mij heel lang geleden. Ik wacht namelijk nog steeds tot mijn kamertje klaar is om mijn machine weer te installeren.
Dat wachten valt soms niet mee; ik heb veel ideeën maar kan er nu niet mee uit de voeten, de (en het) stof ligt her en der verspreid door het huis, de machine en het garen weer op andere plekken dus heb ik maar besloten te wachten tot ik echt weer op mijn plekje aan de gang kan.....maar niet te lang hoop ik want de jongens hebben besloten dat knielapppen wel leuk zijn. Ze hebben al 3 broeken met gaten gemaakt deze week...

Ondertussen doe ik andere dingen, zoals mutsen breien en ideeën opdoen op het net en dat is ook leuk en ontspannend.

En, ik ben bij de inbrengwinkel in ons dorp geweest! Nu wil ik daar wel veel vaker heen want ze hebben echt leuke kleren voor een klein prijsje. Maar het winkeltje is erg klein en met kinderen er heen gaan is geen doen. Gelukkig kon ik er nu even alleen heen en vond deze mooie pyjama voor Abel.
Hij is gemaakt van hele mooie kwaliteit katoen en is nog helemaal nieuw. Het merk is Pekkle, klinkt Scandinavisch. Abel blij, ik blij :-)

7 opmerkingen:

 1. ach wat een mooie pyama, daar hoort een fris gewassen manneke in, geniet ervan, en dat naaien komt ook goed , wachten en ondertussen breien is nog niet zo gek , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi, heerlijk dat soort winkels hoor! Ik heb gisteren weer een aantal leuke dingen voor mijn huis gescoord. Verder heb ik hier een enorme mand, gevuld met kraamkadootjes liggen. Ik denk alles bij elkaar voor 15 euro en er zitten wel 25 pakjes in!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke vondst.
  Hier nog ééntje die wachtende is op haar eigen plekje voor de naaimachine en al haar spullekes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap wel dat je popelt om weer te beginnen. Ik ben ook weer lekker aan het naaien geslagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk, ik snuffel ook zo graag in de kringloopwinkel :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke pyjamaatje! Die wil ik ook! ;)

  liefs, Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)