zondag 2 februari 2014

Warme Louisa in Tricot
Elke kreeg eens een jurkje, gemaakt van dikke tricot (van die sweaterstof, geen idee hoe het heet..) Het was direct haar lievelingsjurkje en graag wilde ze nog zo'n jurkje. 

Weer gebruikte ik het Louisa patroon maar voerde het jurkje deze keer niet en deed er ook geen rits in. Dat ging lekker snel!
De zak voerde ik met dezelfde stof als de mouwen en liet er een randje uitsteken rondom de zak, zo krijg je een soort neppaspel ;-) Rondom de hals maakte ik een boord met een kleine V-hals, dan gaat de jurk net wat makkelijker aan en uit. En ook deze keer kreeg de jurk lange mouwen maar nu wel met boordjes (patroon Mara bloes)

Alleen poseren als mama het wil, dat wil nog niet zo...

Patroon: Louisa en Mara

Marte van Compagnie M heeft een wedstrijd uitgeschreven. En ook ik doe mee! Heel spannend en leuk (het is de eerste keer dat ik mee doe met een wedstrijd). Ik zou het leuk vinden als je een stem uitbrengt op dit jurkje van Elke, dat kan via deze link. Onderaan het berichtje met de foto's van Elke staat een hartje. Een klik op het hartje is voldoende. Alvast erg bedankt!

10 opmerkingen:

 1. O, wat ongelofelijk mooi!!! (zo eentje wil ik zelf ook wel) Staat haar super zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook ik wil er wel zo eentje, lijkt me zo heerlijk om te dragen. Helaas gaat het patroon niet tot mijn maat...

   Verwijderen
 2. Oh zo mooi! Ik zag al een aantal versies in tricot en het is zo schattig! Doe je mee aan de wedstrijd? Zou ik zeker doen! M

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooike!!!

  En Elke haar haartjes doen me zo hard denken aan mijn kleuterdochter :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wel, ik had vandaag exact hetzelfde plan, van de tricot en van de neppaspel, maar viel in slaap na de wandeling :p. Leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief jurkje en wat zal die lekker zitten! Heel mooi gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)