vrijdag 10 januari 2014

DWZI # Wennen

Zondag stonden we weer eens op de schaats. Het was even wennen want het ijs was toch wel erg glad maar al snel reden de kinderen rondje na rondje. Wat was het leuk!

Maandag begon school weer. Na een heerlijke vakantie moesten we erg wennen aan de wekker die weer vroeg ging, zeker nu het nog zo donker is 's ochtends...
Ook Abel ging naar school. Voor het eerst. Dat was best heel spannend met bijna allemaal nieuwe kindjes en nieuwe juffen maar ook al wel heel leuk. Hij vertelt thuis vol trots over zíjn school en zíjn klas :-)


Voor mij was het de eerste week thuis zónder kinderen. Een stil huis. Ik dronk in mijn eentje koffie zonder de gezellige praatjes van Abel, hing alleen de was op, en had geen hulp meer met schoonmaken. Dat is wel wennen...


Een fijn weekend allemaal!Voor andere 'Deze Week Zag Ik' deelnemers klik hier

7 opmerkingen:

 1. Kinderen zijn zo gewend aan het schaatsen. Nog lekker soepel. Mij niet gezien erop;-)
  En dat lijkt mij zeker weer wennen na zo een vakantie, alle hulpjes weg, alleen toe zijn aan een bakkie koffie, en vooral de gezelligheid.

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te gaan schaatsen!! Hopelijk snel weer eens op natuurijs! Jullie maken toch altijd een ijsbaan in de tuin? (dat waren jullie toch?)
  Fijn weekend alvast met je gezinnetje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat klopt Emy! Het zou leuk zijn als het gaat vriezen, dan gaan we weer een ijsbaan in de tuin maken :-)

   Verwijderen
 3. Heerlijk schaatsen. Jongens hier hadden met de Kerst vakantie ook de smaak te pakken! Poeh nieuwe fase … even wennen, wel fijn dat ie het leuk vindt ;-) Fijn weekend voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh heerlijk zeg zo met zijn allen schaatsen (kan niet wachten!) en inderdaad wennen voor jouw, pfff, moet er niet aan denken haha. Begin Februari heb ik de eerste ook op school, over wennen gesproken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dat wennen... Hier zijn we afgelopen week ook begonnen met de eerste stapjes in de kleuterklas.
  Leuk en toch ook een beetje spannend, voor ons allemaal ;-).

  Fijn dat Abel het leuk vindt op school!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schaatsen!! Super! De eerste stap is gezet maar echt op het ijs durven ze nog niet... Lijkt me gezellig om dat samen te doen!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)