dinsdag 11 juni 2013

Allemaal broekjes # Easy Piece

Het knippen duurde misschien wel langer dan het in elkaar stikken van dit heerlijke zomerse speelbroekje van tricot. Volgende keer ga ik eens klokken want volgens mij heb ik nog nooit zo snel een broekje gemaakt!

Zien jullie hoe mooi de strepen doorlopen aan de zijkant? Nu kan ik natuurlijk zeggen dat ik daar heel precies op gelet heb tijdens het knippen maar het kwam gewoon zo uit. Puur geluk dus.

Aan de onderkant kun je de boord afwerken met een coverlock maar die heb ik niet. Wel ontdekte ik om mijn oude machine een soortgelijke steek. Weer een gelukje erbij.

En toen mocht Karel de Aap ook nog een nachtje bij Elke logeren en was het geluk compleet.patroon: Easy Piece Ottobre 2013-3
stof:  tricot en boordstof uit eigen voorraad
model: Elke

3 opmerkingen:

 1. Hi Sigrid,

  Heel leuk geworden .... lekker zo'n succesmodel. Voordat ik een coverlock had werkte ik met een tweelingstrechnaald t-shirts af. De naalden zijn wel prijzig maar als je er niet te wild mee over verdikkingen gaat, gaan ze lang mee.

  groetjes,

  Dorothé

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk broekje!! En zo netjes met de lockmachine gemaakt, dat geeft me hoop. ;-) Lief model ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gaat echt steeds een stukje makkelijker met de lockmachine. Soms hebben we ruzie maar soms zijn we ook hele goede vrienden, zoals bij dit broekje :-)

   Verwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)