vrijdag 28 december 2012

naar de stadVan een klein dorpje in Oost-Groningen naar Amsterdam. Voor de kinderen was het de eerste keer naar een grote stad. En zo'n grote stad is toch wel heel anders dan ons kleine dorpje.

We gingen op bezoek bij het vriendje en vriendinnetje van de camping. Zo leuk om hun en hun ouders weer te zien. En zo leuk om te zien hoe makkelijk de kinderen weer samen verder speelden alsof ze elkaar vorige week nog gezien hadden.
Als echte toeristen kregen we een rondleiding door de wijk, gingen we met de tram en de bus, maakten we een rondvaart, genoten we van de lunch en keken de kinderen hun ogen uit naar alle drukte in de stad. Ze willen zo wel weer terug..

9 opmerkingen:

 1. Wat een belevenis!

  ben ook begonnen met een blog, ik hou het voor FB nog even stil. eerst van alles uitproberen ;)
  http://maaikegritter.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht al: ik herken het niet. Maar ik kom ook nooit in Amsterdam. (En hoef er ook niet heen ;-)). Wat leuk dat de kinderen zo lekker met elkaar omgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond een dagje A'dam wel leuk maar verkies toch liever de rust en de ruimte. Voor de kinderen was het een enorme belevenis!

   Verwijderen
 3. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben met z'n allen....alles heeft zo zijn voor en nadelen.....dorp...stad ;-) Genieten van en met elkaar is het belangrijkste :-)
  xxSas

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf en wat een avontuur! Onze dames groeien op in de stad en toch geloof ik dat er best veel overeenkomsten zijn tussen jullie en ons gezin. Inderdaad, het gaat erom of je ze een warm nest biedt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)