zondag 20 mei 2012

HsH # 43 snoeien, groeien en bloeienToen we hier bijna acht jaar geleden kwamen wonen vanuit ons-huisje-met-postzegeltuintje wist ik het wel: ik heb geen groene vingers. Maar met zoveel groen om ons heen moet er natuurlijk wel wat gebeuren en stiekem was ik dan wel eens jaloers op mensen die zo heerlijk kunnen genieten van het tuinieren. Het leek me zo lekker om je hoofd leeg te krijgen als je gewoon onkruid aan het wieden bent...
Maar nu, nu we na bijna zes jaar gebroken nachten weer lekker kunnen doorslapen (want wat scheelt dát veel zeg; we zijn nu  's ochtends gewoon weer uitgerust!) kan zelfs ík genieten van het snoeien en onkruid wieden. En zeker met de hulp en gezelligheid van de kinderen erbij. En zo hebben we ons vierkante meter tuintje tóch weer gevuld met sla, courgette, aubergine en paprika en genieten we samen nog meer van alles in knop en bloei.

Home sweet Home

'home sweet home' is een idee van Barbaramama.
kijk daar voor alle deelnemers

4 opmerkingen:

 1. Wat een goede hulp heb jij zeg! Het echt ruige snoeiwerk kan ik zeker wel waarderen, het ruimt zo lekker op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend herkenbaar. Ook wij gingen van postzegel tuin naar ruimte. Inmiddels zijn we hier ook in de doorslaap-nachten beland. En het scheelt inderdaad. Vandaag zijn we ook lekker aan het snoeien geweest. Inderdaad hoofd leeg en lekker buiten.
  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En wat een goeie hulp heb je!

  Home sweet home X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n mooie foto's!! Gezellig zo samen tuinieren! En dan nog aubergine en paprika en zo planten, tof! Wij hebben in onze serre ook courgette en paprika en tomaatjes staan.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)