dinsdag 9 oktober 2012

De rage voorbij?
Twee jaar geleden was het een ware rage binnen blogland.
Overal kwam ik ze tegen en misschien daardoor(?) waagde ik me er niet aan. Maar nu de dagen wat frisser worden is een extra laagje wel lekker. Zeker voor Elke die liever geen truien of vesten draagt. De armsgaten maken was wel een heel gepuzzel, zelfs met een duidelijke uitleg. Maar het lukte! En dan is het ineens een heel makkelijk te maken giletje. Ik maakte deze van wolvilt met fleece. Hoe het giletje er na een wasbeurt uitziet is nog een hele grote vraag..

Deze week is het kids clothes week challenge. Ik doe officieel (nog) niet mee maar ben wel geïnspireerd door de vele leuke dingen die iedereen maakt.

10 opmerkingen:

 1. 2 Jaar geleden was ik er nog niet. (nou ja, nog niet in Blogland dan..) Maar ik zie ze nu soms nog steeds voorbij komen hoor. En ze zijn erg leuk deze giletjes! En de jouwe is ook super mooi! Ziet er heerlijk warm uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maakt u ook op bestelling mevrouw? :-p
  Hij (zij... het?!) ziet er super mooi en warmpjes uit!
  Komt er ook een foto met model?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar deze is helemaal niet moeilijk te maken! Het is even puzzelen met de armsgaten maar daar kun je ook een biaisband omheen doen, dat is makkelijker.

   Verwijderen
 3. Erg leuk! Ik heb onlangs het patroontje ook tevoorschijn gehaald. Nu nog leuke stofjes scoren. Ook in de winkel zie je deze vesten nog volop. Groetjes, Mij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg!!
  Ik heb vorig jaar 3 gemaakt voor Tessel Fedde en een nichtje. Nu ik vandaag met broekjes voor Fedde bezig was bedacht ik me dat zo'n hesje wel erg leuk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey leuk stofje! Sara had liep afgelopen zondag door het bos van Midwolda. Trots met haar cape, ze kreeg veel complimenten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi en in mijn lievelingskleurtjes: blauw en rood!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend schattig zeg. Helemaal passend bij het seizoen.

  Liefs MamaNatuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)