maandag 27 september 2010

award

the_versatile_blogger_award.jpg

Deze award kreeg ik van spikkel en stip. Dankjewel!

De bedoeling is dat ik 7(!) dingen over mijzelf vertel. Oei, da's wel veel want zo veel bijzonders heb ik eigenlijk helemaal niet te vertellen.

Nou, hier komen ze..


1. er komt bijna een eerste give away aan. Ik ben druk doende met stof, naald en draad....nog even geduld....


2. wij voeden onze kinderen tweetalig op; mijn man spreekt Nederlands en ik Fries. En ja,ja, Fries is een echte taal :-)


3.Wij wonen niet in Friesland maar vinden het daar wel heel mooi.


4. ik ben supergelukkig met onze kinderen en mijn man. Ik heb nooit durven hopen dat we vier lieve, mooie kinderen zouden krijgen.


5. mijn lieve broer Mark lang geleden al begonnen was met een blog en hij hier enthousiast vertelde over zijn leuke vindingen. Helaas krijgt zijn blog geen vervolg meer omdat hij, heel plotseling, twee jaar geleden is overleden. En ik mis hem nog steeds heel erg.


6. mijn eerste maaksel was een broek met elastiek, gemaakt toen ik 14 was. Daarna vond ik het altijd al leuk om lekker te fröbelen maar door tijdgebrek lukte het steeds maar niet. Nu geniet ik er iedere keer weer van als ik achter de naaimachine zit.


7.wij zijn al 6 weken 'vakantie' aan het vieren zijn in een vakantiehuis omdat ons huis grondig verbouwd wordt. Maar het wordt steeds mooier, dus blijven we nog fijn 6 weken 'vakantie' vieren.Nou, dit was een kijkje in mijn keuken. Nu mag ik deze award doorgeven en dat doe ik aan:

meisjesmama

effie maakt

twee meisjes in de stad

emma en mona

mejuffrouw kip

sokssawat en sa

zevendwergen


3 opmerkingen:

Leuk als je een reactie achterlaat :-)