maandag 2 december 2013

HsH # 66 KAbouterPLAnkjes
Voor hun 7e verjaardag kregen de jongens een hele doos vol met de bekende houten kabouterplankjes. En nu de dagen weer korter worden, pakken ze weer vaker de plankjes om mooie, zelfbedachte, bouwwerken te maken. Heerlijk speelgoed voor uren speelplezier!

Waar spelen jullie kinderen graag mee?


Home sweet Home

'home sweet home' is een idee van Barbaramama.
kijk daar voor alle deelnemers

16 opmerkingen:

 1. Mooie bouwwerkjes! Ook bij ons spelen ze graag met de kabouterplankjes en de treinbaan en de diertjes. En het allerliefste maken ze hele dorpen van alle materialen samen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat doen ze hier ook weleens, maar meestal toch hoge bouwwerken.

   Verwijderen
 2. Een paar weken geleden lagen werden de plankjes hier ook weer in gebruik genomen, op dit moment ligt het weer even stil. Het is nu lego, knippen en plakken en donald duckjes lezen. Fijne week voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Donald Duck vinden de jongens ook helemaal leuk! Dan zitten ze rustig te lezen op de bank en hoor ik ze zo nu en schateren van het lachen :-)

   Verwijderen
 3. Ik zie meteen twee voortanden eruit! niet door de Kapla hoop ik ;-P
  (Hier Legooooooo maar ook Brio + blokken + Kapla en eindeloos tekenen voor de Sint!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk dat ze daar zo fijn mee spelen! Hier wordt vooral met Lego gespeeld, en verder met vanalles wat geen speelgoed is :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat herken ik: alles wat van papa en mama is, is ook heel interessant speelgoed ;-)

   Verwijderen
 5. Wat is Kapla toch een heerlijk speelgoed. Leuk om die mooie bouwwerken te zien! Dit zou ik zeker ook voor mijn kinderen willen kopen (als we die zouden hebben). Groetjes, Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Ze maken het helemaal zelf, zonder voorbeeld. Ze bedenken wat en dan gaan ze bouwen. Heerlijk!

   Verwijderen
 7. Wat een kunstenaars. Heerlijk zo. Hier tekenen ze graag en spelen met de dino's. Onze tienjarige heeft aan de Sint wel het spel Kubb gevraagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat een leuk koppie zonder voortanden! Hier nog geen kapla, ik heb wel een zak vol wat ooit van mijn boertje is geweest, maar zie onze kindjes daar nog niets mee doen nu. Hoop als ik jouw foto's zo zie dat dat wel een keer komt! Hier wordt de treinbaan elke dag gelegd. Echt elke dag. En geen suffe rondjes, maar echt ingenieuze dingen, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo mooi hè die treinbanen. Dat deden ze hier ook erg lang, nu weer even niet maar wie weet ontdekken ze die binnenkort ook weer.

   Verwijderen
 9. Wat leuk en wat zijn ze creatief joh!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)