maandag 8 juli 2013

Oant sjen!


 
De zomervakantie is begonnen! Kinderen zijn vrij en de zon schijnt. Wat willen we nog meer...

Voor mij een tijd om daar van te gaan genieten. Volop. Het bloggen voor even te laten en ook FB op een laag pitje mee te lezen. Want buiten zie en voel ik echt hoe mooi alles is; de vogels, de bloemen en de zon.

We hebben weer een papieren krant ipv de internetversie en ik leer weer haken met behulp van een boek ipv het www. Want hoe mooi en leuk het internet ook is, ik merk dat het voor nu even genoeg is. Terug naar basic. Gelukkig had ik mijn antieke nokia nog niet ingeruild voor een smartphone ;-)

Weten jullie nog dat de kinderen een tijdje geleden zaaigoed gingen planten? Dit is het resultaat. Prachtig hè! En er komt nog meer moois op. We gaan er van genieten!

Ik wens jullie aan mooie zonnige vakantie toe! Oant sjen!

15 opmerkingen:

 1. Geniet van de vakantie! Hier ook een forum, twitter en FB zomerstop, maar ik blijf wel lekker bloggen om de foto's die ik deze zomer maak een plekje te geven.
  Mooie zomer gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was ook mij grote dilemma want mijn blog is ook een soort dagboek waar ik vaak in terug kijk. Ik ben benieuwd hoe lang ik een blogvakantie ga houden...

   Verwijderen
 2. Wat een heerlijke plaatjes.
  Fijne vakantie.
  (En lang leve oude nokia's ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie weet zijn we straks wel trendsetters met oud spul. Ik lees steeds meer dat mensen weer terug willen naar meer rust wat betreft mediagebruik

   Verwijderen
 3. In noflike fakânsje tawinske! Protte wille! Groetjes, Noortje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne vakantie Sigrid! Ook ik was de afgelopen tijd al bezig om minder achter de pc te zitten, want ongemerkt kost het toch heel veel tijd al dat mediagebruik, maar ik maak altijd wel een paar vakantieblogjes.

  groetjes,

  Dorothé

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ehm, 't zal wel aan mij liggen, maar wat betekent Oant sjen?
  Geniet van de bloemen- en kinderpracht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelijk heb je! Fijne vakantie! Tot ziens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne vakantie! en met dit weer, wil het ook wel #heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Groot gelijk! Hier ook zoiets, ik blijf wel online, maar een stuk minder (sowieso als de kids in de buurt zijn) en als ik weg ga laat ik de telefoon thuis. Sinds ik een paar maanden geleden een Smartphone kreeg reageer ik op elk piepje en daar wil ik eigenlijk wel weer vanaf. Digitaal lezen vind ik sowieso onplezierig, hier valt de Leeuwarder ook gewoon op de mat :P. Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne vakantie lieve Sigrid! Geniet van al het liefs en moois!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's van een heerlijke plek. Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een idyllisch plekje heb je daar, ziet er echt heerlijk uit. Kan me voorstellen dat je daar nu even geen digitale fratsen wilt hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)