maandag 1 juli 2013

Blij kinderspul
De laatste schoolweek is aangebroken. Voor Teun, Hidde en Elke betekent dat, dat ze alvast voor hun verjaardag mogen trakteren! Een klein feestje bijna een maand voor hun echte verjaardagen.

Voor de klas van de jongens maakten we een grabbelton in een vrolijke emmer. De papierbak met reclamefolders knipten we in kleine slierten en daartussen verstopten we kleine kadootjes. Deze hadden we ingepakt in effen papier met stempels erop. De voorletters van de jongens en heel veel zevens. Want zo oud worden ze alweer..(Ja, het gaat echt snel..)

Elke trakteerde op ijsjes. Voor haar klas maakte ik ronde kaartjes met een tekst en veel vijven erop. In het rondje kwam een kleine inkeping waar het stokje doorheen past. Zo komen misschien de druppels ijs niet zo snel op de kleren en ziet een ijsje er wat minder saai uit.

Voordeel van op ijsjes trakteren is ook dat ik zomaar even in de klas kon kijken (ik bracht de ijsjes) en ook nog foto's mocht maken van blij kinderspul :-)


5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk (en handig!) idee die traktatie met de ijsjes. Dat scheelt een hoop geklieder ook denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. alvast proficiat met jullie vakantiejarigen! Wij hebben er hier ook 2 die hun feest op school vorige week gevierd hebben! Geniet ervan, het gaat inderdaad héél erg snel ;-)
  Groetjes,
  Noortje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de tractatie altijd op school gebracht. Tot groep 8 toe! Leuk om even het feestje mee te vieren! En natuurlijk foto's maken!

  Alvast gefeliciteerd!!

  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch fijn 2x feest en wat een handige en lekkere traktatie zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een drukte dan ineens, maar leuk gedaan! (en wát een verschil, die knullen!)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)