vrijdag 31 mei 2013

Allemaal broekjes # in gedachten


Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je stof op de rol in de winkel ziet en dan in gedachten ook al de broek, rok, jurk, tas of iets anders die er van gemaakt kan worden?
Ik wel. Al vind ik het soms wel moeilijk om te beoordelen of het dan ook écht zo gaat worden als in mijn gedachten. Ik ga geregeld de mist in, jullie ook? Of ik zie iets moois voorbij komen in blogland waarvan ik niet had gedacht dat het zó leuk zou kunnen worden van die stof.

Ik maakte een broek voor Elke. Deze zomerse broek van stevige stof. Ik twijfel alleen of het wel écht is wat ik voor ogen had. Elke twijfelt gelukkig niet, zij is blij met de broek. En met de zon! Net zoals wij! 

Fijn weekend allemaal!

patroon: Made
stof: ikea
model: Elke

5 opmerkingen:

 1. (deels) herkenbaar! Ik zie ook vaak bij de aanblik van het stofje in gedachten al het resultaat. minpuntje bij mij is dat het resultaat er vaak helemaal niet komt en ik inmiddels een hele hoop stofjes in de kast heb liggen....
  ik bewonder jouw creativiteit en uitvoering!
  En wat de broek betreft; Elke is blij en daar gaat het om!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. awel ik moet zeggen dat ik de foto`s zag en dacht:`oh leuke broek van zo een stofje` dus deze keer had ik niet verwacht dat je zo een leuke broek kon maken van deze stof...
  Ik vind ze geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoor die gedachten heb ik wel.
  En daar blijft het dan ook bij.
  KNAP HOOR DUS!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een leuke broek! Die vind je niet bij de H&M!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw Sig, lijkt wel een hippe sixtiesbroek met dat stofje! Staat Elke super!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)