vrijdag 26 april 2013

Gaan jullie mee?


Er gaat wat veranderen maar wat er nu precies gaat veranderen, ook ik heb geen idee. Het schijnt dat je straks misschien niet meer blogs kunt volgen via Google Friend Connect. Jammer. Daarom is vanaf nu is ook mijn blog te vinden via bloglovin. Het is even wennen maar wel heel overzichtelijk. Gaan jullie mee? Ik zou het leuk en gezellig vinden!

Net als bijna heel Nederland deden ook onze kinderen mee met de Koningsspelen. Helaas was het koud en nat en waren de meeste spelletjes buiten. Al hebben de kinderen niet snel last van de kou en hebben ze een erg leuke dag gehad. Gelukkig is het thuis warm en droog én hebben we een week vakantie. Daar gaan we nu heerlijk van genieten!

Fijne vakantie allemaal!

13 opmerkingen:

 1. Wij hadden het ook buiten. Bij het ontbijt was het gelukkig droog, maar op het sportveld ook nat. We zouden door gaan tot 2 uur, maar na het broodje knakworst zijn we toch gestopt om 12.00 uur. vooral de kleuters waren moe en koud. Ondanks het weer , was het erg leuk. We hadden een optocht met versierde skelters en fietsen. Super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer hè, gister was het zo lekker.
  (Ik volg je gewoon via blogger, ook goed? ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar dat schijnt volgens mij straks niet meer te kunnen (of zou het een goede grap zijn?)   Verwijderen
 3. Bloglovin is een alternatief maar wel redelijk beperkt. Je kunt alleen blogs volgen die zijn aangemeld bij bloglovin, en dus ook alleen blogs en bijvoorbeeld geen actualiteiten of nieuwssites :-).

  Als alternatief voor google reader en google friend connect is er Feedly. Hierin kun je zelf alles overzichtelijk volgen ingedeeld op zelf gekozen rubrieken. Niet alleen blogs maar alle sites die je maar wilt. Bovendien heeft Feedly add-ons voor oa firefox, chrome en opera en ook een App voor tablet e/o smartphone.

  Ik gebruik het al een tijdje omdat google reader er mee op houdt en vind het geweldig goed werken. Ook de app voor tablet/mobiel is super.

  Enne, fijne vakantie !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je tip! Nu volg ik eigenlijk alleen blogs, krant lezen doe ik gewoon vis de site van de krant. Ik ga het eens bekijken. (Ben al zo blij dat bloglovin gelukt is..)

   Verwijderen
 4. Fijn weekend, en een fijne vakantie voor jullie! Ga het bloglovin eens uitzoeken ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo zonde he van het weer vrijdag, maar nu lekker vakantie? Ik heb al mijn blogs overgezet naar bloglovin, maar er ontbreken er wel een paar, zoals de jouwe... Geen idee hoe dat komt, maar ik heb je nu handmatig toegevoegd. En ja het gaat nog prima achter de naaimachine, al heb ik wel de neiging net iets te lang door te gaan. De buik zelf zit me niet in de weg, maar heb steeds een voet tegen mijn rib aan staan :P.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dat kan erg pijnlijk zijn weet ik uit ervaring..

   Wel gek dat niet alle blogs mee wilden naar bloglovin ;-) Ik heb handmatog blogs toegevoegd en zo mijn bloglijstje direct maar eens opgeschoond, veel blogs bestaan niet meer maar stonden nog wel in mijn bloggerlijstje.

   Verwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)