Pagina's

vrijdag 18 mei 2012

We gingen op reis..




..en namen dit mee.
En in de categorie eenvoudig, snel en smaakvol helemaal goedgekeurd!
Want ik maakte ook een testexemplaar voor ons zelf natuurlijk ;-)

En omdat ie zo lekker is (en allang weer op was) maakte ik er gister weer eentje maar nu veranderde ik het recept in een bijna suikerloze variant.

Daarvoor heb je nodig:
100g rozijnen
200g boter
80g ahornsiroop
60g kokos
2 eieren
2 eetlepels honing
200g zelfrijzend bakmeel

  • oven voorverwarmen op 180 graden
  • rozijnen 15 minuten laten wellen in heet water, daarna afgieten
  • boter in een pannetje laten smelten
  • met een garde de kokos, ahornsiroop, honing, meel en rozijnen mengen. Boter toevoegen en mengen tot een beslag.
  • Mengsel in de bakvorm gieten en in het midden van de oven in 35 minuten goudbruin en gaar bakken.

Eet smakelijk!

3 opmerkingen:

Leuk als je een reactie achterlaat :-)