dinsdag 10 april 2012

DinsdagTwinsdag?


Lang twijfelde ik of ik mee ging doen met de serie Dinsdag Twinsdag
Waarom? Omdat wij het bijzonder mooi vinden om een tweeling te hebben, net zoals we het ook bijzonder mooi vinden om naast de tweelingbroertjes nog een zoon en dochter te hebben.

Maar vanaf vandaag laat ik jullie meekijken én genieten van onze jongens. Het zijn twee heerlijke jongens van nu ruim 5 jaar. Ze zitten samen in de klas, slapen samen op één kamer en spelen ook graag samen.
En zoals jullie kunnen zien zijn Teun en Hidde duidelijk twee-eiig (zo heeft Teun bruine ogen en Hidde blauwe).
En zo verschillend ze in uiterlijk zijn, zo verschillend zijn ze ook van karakter.

De jongens hebben een speciale band samen. Het is zó mooi om te zien hoe ze op elkaar zijn ingespeeld, veel van elkaar kunnen hebben en zéker niet zonder elkaar te kunnen!
Benieuwd naar meer tweelingverhalen? Kijk bij Effie voor alle deelnemers13 opmerkingen:

 1. Als je nou één foto per keer doet, kan je met deze serie 5x vooruit :-)
  Mooie mannen heb je! (sorry Abel, ik zeg het anders: mooie Grote mannen heb je!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's!!!! Wat een heerlijke kereltjes.... om op te vreten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verwoord; bij mij was de afweging ongeveer hetzelfde: wij zijn ook zo blij met de grote zussen van de twee jongste meisjes. Toch doe ik nu een aantal weken mee en het is wel heel leuk om steeds iets over de tweeling te schrijven. Bij mij helpt het me om wat regelmatiger stil te staan bij het unieke van deze twee (bij ons) bijna gelijke mensjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke kerels! (ik ben altijd dol op van die opzij plukjes bij de oren!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik herken de twijfel helemaal. Ik voel me zelfs schuldig tegenover boevemans. Maar ik heb toch af en toe de behoefte om stil te staan bij het tweeling-zijn. Misschien moet ik er gewoon een apart blog aan wijden ;-)
  Maareh, heerlijke jongens.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een leuke serie! Ben altijd al gefascineerd geweest door tweelingen, het blijft iets bijzonders, evenals de band! En als ik al bedenk hoeveel reacties ik krijg op mijn totaal verschillende dochters (blond, blauwe ogen/ donker, bruine ogen) die geeneens tweeling zijn, kan ik me indenken hoe dat bij jullie is..!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sigrid,

  Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten op mijn blog! Ik las ('lurkte') al een tijdje op jouw blog. In eerste instantie door je naam (Bloem t.o. 'mijn naam' Bloemm, welke is ontstaan uit mijn man's achtenaam + de eerste letter van mijn voornaam), je creativiteit en natuurlijk je kindjes (waaronder de tweeling). Daarnaast zijn we beide Noorderlingen ;-)

  Ook ik begrijp je twijfel. Naast mijn tweelingdames heb ook ik nog een geweldige zoon (Kaj) van bijna 10. Doordat ik Liv en Tes, door hun tweeling-zijn, zo uitgebreid in mijn blog naar voren breng lijkt het een beetje dat Kaj een minder bijzondere plek inneemt. Uiteraard is het tegendeel waar! Wat dat betreft sluit ik me aan bij de reactie van Corine.

  Ik blijf je in ieder geval volgen en zal proberen om wat vaker uit de anonimiteit te treden! ;-)

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's! Leuk om ze zo een keertje goed te kunnen bekijken, naast elkaar, die mooie mannen van jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik blijf maar kijken naar die foto's.
  Wat een bijzonder stel, echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's Sig! Hidde kijkt echt geweldig op die 2e foto. Misschien moet je ter compensatie Elke dag foto's van je dochter plaatsen en maAbeldag! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke knaapjes heb je en super dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wat geweldig leuk!
  Juist de één zo donker en de ander zo blond!!!

  Groetjes,
  Maureen (altijd zo nieuwsgierig naar hoe tweeling Job zou zijn geweest,als ik de helft niet zou hebben verloren tijdens mijn zwangerschap).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk toch om van alles wat te hebben? Een tweeling, nog een manneke en een meisje. Completer word je niet. Ohja en een leuke man natuurlijk nog :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)