Zelfgemaakte rozijnenkoekjes oftewel Sultana's
Heel makkelijk, heel lekker
en lekker snel klaar
Het basisrecept
4 cup* tarwebloem
4 cup havermout
1,5 cup rietsuiker
1 cup rozijnen
4 eieren
1 cup appelmoes
125 g gesmolten boter
*1 cup = bijna 250 ml water
Alles in een kom doen,
door elkaar roeren en verdelen over een bakplaat
en dan 18 minuten op 200 graden bakken
De koek direct na het bakken in stukken snijden,
en daarna af laten koelen
eet smakelijk!
Papa vond de koek erg lekker
BeantwoordenVerwijderenMjammie
BeantwoordenVerwijderenJammie jammie!
BeantwoordenVerwijderenJa, die ga ik eens uitproberen! Jij hebt een beetje dezelfde smaak als ik wat koek betreft, geloof ik.
BeantwoordenVerwijderenJummie :-)
BeantwoordenVerwijderenOh, die ga ik meteen proberen. Mijn oudste dames hebben zaterdag een atletiekwedstrijd.
BeantwoordenVerwijderenHet perfecte koekje daarvoor!
Met appelmoes, dat moet ik eens uitproberen!
BeantwoordenVerwijderen@hoepzika, volgens mij ook. Jij maakt ook steeds van die lekkere koeken :-)
BeantwoordenVerwijderen@ Pien, volgende keer ga ik het met vlierbessenjam ipv appelmoes proberen.
@Tom, binnenkort maar weer maken dan ;-)
Hihi, die Tom ;o) Hier is de papa erg fan van je havermoutkoekjes. Ikzelf ook trouwens...
BeantwoordenVerwijderen-x-
Jaaaa, reactie gelukt!
BeantwoordenVerwijderen@Annemiek, havermoutkoekjes vinden we hier ook bijna allemaal heerlijk :-)
BeantwoordenVerwijderenIk las ook op FB dat het reageren erg moeilijk is. Hopelijk lsot blogger het probleem snel op (al helpt het wel om je draak te verslaan misschien ;-)