maandag 25 oktober 2010

9 maanden en een andersom shirt

Vandaag is Abel alweer 9 maanden! Voor mij is nu het ontzwangeren officieel voorbij ;-)

Als kraamkadootje kreeg Abel een heel leuk krokodillenshirtje wat nu helaas weer te klein is. Dit shirtje heb ik gebruikt om een nieuw shirtje te pimpen. Deze keer geen applicatie aan de voorkant maar aan de achterkant.
Ik tekende de letters met afwasbare stift op het shirt, naaide de letters rondom vast met een ander stofje aan de achterkant. Daarna heb ik de letters uitgeknipt en klaar was het shirt! Als je goed kijkt, zie je nog wat stiftlijnen op het shirt, hopelijk is dit er na het wassen ook echt uit.

7 opmerkingen:

 1. Hoe mooi en het geeft mij altijd een goed gevoel als mensen ( in onze wegwerpmaatschapij) dingen een tweede leven geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee weer. Er hang veel creativiteit bij jullie in de lucht ;-).
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. superleuk gedaan, ik heb 'm meteen op m'n lijstje met toekomstplannen gezet! http://moosmade.blogspot.com/p/toekomstplannen.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed idee om zo het baby shirt te recyclen! Vind het een gaaf shirt geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is echt een superidee. Deze herfstvakantie wil ik de kast van mijn jongste dochter nog eens even uitruimen. De kleding die te klein is maar wel een leuk printje heeft bewaar ik voor dit soort pimp acties. Heb ik gelijk een voorraadje stofjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)