maandag 6 september 2010

Picknick

Toen wij zo'n 3 weken geleden hier in ons vakantiehuis kwamen, wilden de jongens heel graag een keertje gaan picknicken. Nu had ik er een hard hoofd in dat dat nog ging lukken maar ineens was het weer een beetje zomer en konden we lekker gaan picknicken.
In de bolderkar deden we de lekkere broodjes en het drinken en we gingen op pad.....
...na zo'n 300 meter is de minicamping waar het nu rustig is maar waar je heerlijk, in het zonnetje, kunt zitten voor een echt vakantiegevoel. Genieten dus!
Na het eten van de broodjes, lekker spelen
Teun maakte een mooie tekening van de picknick, nu zag ik al veel meer mooie tekeningen voorbij komen, een leuk idee van Today I Saw en MaandagDaandag.

5 opmerkingen:

 1. Klinkt goed, zo'n picknickplek dichtbij huis. Straks willen de kids helemaal niet meer terug naar jullie eigen huis als het klaar is ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was ook heerlijk weer op even lekker te picknicken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk dat je langskwam op mijn blog en dat je een reactie achterliet! een mede-friezin, altijd leuk! Ik ben geboren in Hindeloopen, ook vlakbij het klif, en dat water he, dat blijft trekken, dus ik ben reuzeblij dat we hier wonen bij 't rode klif!

  Tja, wij zijn er ook nog niet helemaal hoor, dat zelf voorzienend leven, maar elk jaar komen we wat dichterbij ons ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie tekening van Teun. Knap hoor, dat doen mijn dametjes nog echt niet ... zo tekenen.
  Mooie header heb je nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Picknicken met kinderen is zo leuk! En inderdaad mooie tekening :o)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :-)